Bil Reparasjon Tips Du Bør Vite

Håndtere bilreparasjoner kan skape ganske stress. Tatt i tanke på hvor dyre de kan være, vet du kanskje ikke hvordan du skal håndtere reparasjonene dine. Enten du ansetter en profesjonell eller bestemmer deg for å gjøre det selv, er det viktig at du tenker på de viktige faktorene i beslutningen din. Fortsett å lese for å finne ut mer.

Pass på at du har en A.S.E. sertifisert mekaniker før de får lov til å jobbe på kjøretøyet ditt. Denne sertifiseringen betyr at teknikeren har bestått en skriftlig test og har over 2 års erfaring under beltet. Når en mekaniker har denne sertifiseringen, blir du sikret at en kvalifisert person reparerer bilen din.

Et nødsett er et must for bilen din. Settet ditt bør inneholde jumper kabler, dekk skiftende verktøy og kanskje litt ekstra gass. Ikke glem tepper og en god lommelykt med noen batterier.

Ikke vær redd for å stille mange spørsmål når du tar bilen til bilverkstedet. Sørg for at du er spesifikk med spørsmålene dine når du stiller dem. Forebygging av bilproblemer er en verdifull ferdighet for å spare penger i løpet av året.

Du må holde godt oversikt over alle biljournalene dine. Det kan være lurt å oppbevare dem i hanskerommet for enkel tilgang. Mekanikerne som jobber med bilen din må se vedlikeholdsjournalene dine før du arbeider med bilen. Postene kan hjelpe dem med å finne ut av problemet.

Uavhengige garasjer og mekanikk er vanligvis mye billigere enn forhandlere. Du kan få rabatt hos forhandleren hvis du kjøpte bilen nylig, men ikke gjør det til en vane å gå til forhandleren din hvis du finner prisene for dyre. Finn ut om lokale uavhengige garasjer med et godt rykte i stedet.

Sjekk ut anmeldelser om kroppsbutikker på nettet. Dette er en god måte å få en idé om hva andre kunder synes om mekanikerens ferdigheter og kundeservice. Etter å ha samlet inn informasjon, kan du velge riktig butikk for deg.

Det er lurt å legge til en injektorrenser til drivstoffet du legger inn i gasstanken regelmessig. Du vil få bedre gass kjørelengde hvis drivstoff injektorer i bilen motoren holdes ren. Å legge til nok renere til å behandle en full tank en gang i måneden er vanligvis nok til å forbedre kjørelengden litt.

Lytt etter merkelige lyder som bilen din kan lage. Disse kan være popping lyder, slag, squeals, eller noe annet. De er definitivt symptomer på en slags problem som trenger bil reparasjon. Hold en logg over når du hører dem, og legg merke til hvilken type kjøring du gjorde da de skjedde. Det vil hjelpe bilbutikken diagnostisere problemet riktig.

Det er på tide for deg å fokusere på å få dine prioriteringer i orden når du arbeider med bilreparasjoner. Bilen din er et komplekst kjøretøy, og den trenger riktig pleie. Bruk tipsene og rådene som er presentert for deg her, slik at du kan sørge for at du er klar neste gang.